SALONG FYRA TASSAR TORNBY

Välkommen till våra 250 kvm luftiga hundsalong i hjärtat av Tornby (Linköping). Vi kan stolt påstå att vi är Sveriges största hundsalong och vår historia sträcker sig mer 20 år bakåt i tiden.

I salongen hittar du kunniga hund och kattfrisörer som gör sitt yttersta för att göra Din hund eller katt fin. Vi vidareutbildar oss kontinuerligt både lokalt och internationellt. De flesta av oss har framgångsrikt tävlat i Europa och vi utmanar gärna vår kunskap mot kollegor från världens alla hörn.

Vi har gemensam kompetens för alla raser till vardagsfrisyr och flertalet raser till utställningstrim och klipp. Vi lyssnar på Dig som djurägare och har Du egna önskemål följer vi dem så länge det sker på Ditt djurs villkor och efter de förutsättningar pälskonditionen tillåter.

 

I salongen utbildar vi hundfrisörer i olika kurser vilket är otroligt utvecklande för oss, vi har under åren inspirerat ett 30-tal kollegor från Sveriges alla hörn (vi har även haft internationella studenter).

 

Ett flertal hundägare har tagit möjligheten att lära sig klippa/trimma sin egen vän hos oss genom att boka dagskurs hos någon av oss.

BILDER FRÅN SALONGEN

VI JOBBAR PÅ SALONG FYRA TASSAR TORNBY

Rebecca Hennermark

Gunnar Isdal

Louise Fasth

ADRESS

Salong Fyra Tassar

Svedengatan 6

582 73 Linköping

013-148555

ÖPPETTIDER

Mån-Fre kl. 09-16

Torsdagar jämna veckor kl. 09-18

MAIL

tornby@salongfyratassar.se

 

OBS! ingen tidsbokning via mail